Thursday, September 11, 2014

Harga Collagen Shaklee Powder Setanding Kebaikan RamuannyaPromosi beli 6 kotak Collagen Powder Shaklee, dapat  PERCUMA 1. Sekotak berharga RM 298. Dengan promo ini anda lebih jimat...Jimat banyak!!

Sebab dengan pembelian 6 kotak kolagen dapat

1. FREE shaklee membership
2. Rebate tunai pada pertengahan bulan depan
3. FREE satu kotak
4. Sure...kulit yang cantik, lembut dan tegang

Ramuan untuk collagen Shaklee bukan sebarangan. Ia telah diuji secara klinikal.

Fungsi ramuan utama

Kolagen dari sisik ikan merah
Sisik ikan merah adalah sumber kolagen yang preminum dengan kurangnya pencemaran dan kadar penyerapan yang tinggigen haiwan.

Ekstrak biji Camelia Japonica
Biji Camellia Japonica terdiri dari asid oleic, satu emolein dan pelembab yang hebat.Ia juga mempunyai isoflavon, antioksidan semulajadi yang mampu mengurangkan radikal bebas.

Ekstrak Pfaffia
Pfaffia juga dikenali sbg ginseng Brazil, apabila digabkemamungkan dengan ekstark biji Camellia japonica, ia membantu formasi kolagen dan asid hyaluric. Dengan kemampuan luar biasa ia mampu mangikat amaun air yang banyak, asid hyaluronic memainkan peranan penting dalam menghidratkan tisu tubuh untuk menjadikan kulit lembut, lembab dan licin.

Elastin dari kolegen ikan
Elastin memelihara kulit menjadi fleksible tetapi tegang, memberikan reaksi melantun apabila kulit tertarik. Kolagen ikan mengandungi elastin yang berfungsi berganding bahu dengan kolagen untuk mengekalkan kulit menjadi tegang, anjal dan elastic

Vitamin C dan Vitamin B
Vitamin C menggalakan penghasilan kolagen dan menentang radikal bebeas yang merosakkan kulit kita. Vitamin B turut serta dalam metabolism karbohidrat, lemak dan protein untuk membebaskan tenaga yang diperlukan untuk penghasilan kolagen di dalam sel.

Ekstrak kekerang
Glucosamine ekstrak kekerang adalah penting dalam sintesis cecair synovial yang membekalkan pelincir pada sendi-sendi dan menghidrat mata untuk melegakan ketidakselesaan mata

Lactobacillus acidophilus
Membantu mengimbangi mikroflora usus dan membantu membina semula system usus yang sihat yang mampu meningkatkan peyerapan kolagen.

Semua bahan dalam collagen Shaklee adalah dari sumber semulajadi.

Saya lebih suka kalau semua pengguna menggunakan produk Shaklee yang semulajadi, bukan apa jika terlalu banyak bahan kimia, ia akan membahayakan kesihatan.

Nak cantik-cantik juga, tapi biarlah cantikd dan sihat.

Cepat grab peluang ini!!


Daya
012-6891597
hidayazakaria@gmail.com

No comments:

Post a Comment