Tuesday, November 26, 2013

Testimonial Vivix Shaklee dan Dapatkan Harga Vivix Shaklee Dengan Harga Terendah

Salam semua. Bulan ini adalah bulan ke 2 promosi Shaklee untuk produk Vivix.
Sambutan sangat menggalakkan.Seorang sahabat Shaklee saya sendiri telah berjaya menjual hampir 100 botol Vivix Shaklee. Alhamdulillah.

Vivix Shaklee telah menjadi fenomena sekarang.


Bahan Utama dalam Vivix dan Fungsinya

Anggur muskat yang juga dikenali sebagai anggur nombor satu di Amerika menimbulkan kekecohan di kalangan masyarakat kerana kebaikannya yang boleh membuatkan kulit bertambah muda serta memberi kesihatan berpanjangan. Anggur muskat dan bijinya adalah satu daripada sumber terbaik antioksidan dan mempunyai ciri antiradang. Ini kerana sebatian phenolik tertumpu pada bahagian biji. Jika dibandingkan anggur lain, ia mempunyai 40 kali ganda lebih polifenol yang terdapat dalam arak merah yang terbukti berfaedah bagi kesihatan kardiovaskular, menurunkan tahap gula dalam darah selain melambatkan proses penuaan.

Selain anggur muskat, tumbuh-tumbuhan lain yang baik untuk kesihatan serta agen penuaan ialah elderberi. Ia adalah tumbuhan lasak tanah lembap di sepanjang tepi jalan dan sungai hanya di Eropah dan Amerika Utara. Elderberi sudah digunakan sekian lama dalam perubatan tradisional bagi mengubati asma, sembelit, artritis dan selesema. Tumbuhan ini adalah antioksidan yang kuat dan melindungi sel daripada kerosakan disebabkan toksin alam sekitar, diet tidak seimbang serta tekanan.

Polygonum cuspidatum sejenis pokok saka terbesar di Asia adalah sumber semula jadi resveratrol sama seperti yang terdapat pada kulit anggur merah dan biji anggur merah. Tumbuhan ini mempunyai banyak faedah kesihatan dan sering terdapat dalam produk antipenuaan. Ini kerana kandungan resveratrol membantu memperlahankan proses penuaan, merendahkan kolesterol, merendahkan tekanan darah dan mengurangkan lebihan lemak yang tidak diperlukan tubuh.


Akhir sekali lobak ungu adalah sumber vitamin A terbaik, mengandungi fitokimia yang mengandungi antioksidan, antibakteria, antiradang penyakit serta mengurangkan risiko penyakit jantung. 

TESTIMONIAL VIVIX SHAKLEE

KENCING MANIS

PEROKOK TEGAR

MILD STROKE

AWET MUDA AYU RAUDAH


DIABETES


DIABETES

MINOR STROKE

  DIABETES


Ramai sangat yang sudah berpuas hati dengan keberkesanan Vivix.

Dapat kan Vivix sekarang dengan harga yang sangat rendah.

PM atau Whatsapp saya di 012 6891597.
Free consultation dan Free postage untuk anda!!

No comments:

Post a Comment