Sunday, November 17, 2013

Set Kurus Shaklee Bantu Ramai Wanita Kurus

Mempunyai berat badan yang berlebihan, bukan lah satu perkara yang menggembirakan seseorang wanita. Ini kerana kesan dari berat badan yang berlebihan memberi impak yang negatif terhadap tubuh, seperti

> period tak teratur
>kurang subur
> bau badan
> mudah letih
> kurang stamina
> wajaha tak bermaya
> baju banyak tak muat
> diperli kawan-kawan
> tak yakin pada diri
> merasakan diri sudah tidak cantik
> diperli suami sendiri

dan lain-lain lagi.

Sebenarnya punca berat badan bertambah adalah disebabkan kita mengambil jumlah kalori yang berlebihan dalam satu-satu hari. Apabila jumlah kalori yang diambil berlebihan, ia akan disimpan di dalam badan dan secara tidak lansung akan menambahkan berat badan. Di Malaysia, kita terdedah kepada makan yang tinggi kalori seperti:

1) Nasi Lemak ~ 340 kcal
2) Ayam goreng KFC~ketul(peha)  110 kcal
                              ~1 ketul (dada) 160 kcal
3) Nasi lemak telur mata kerbau + timun + sambal ~350 kcal
4) Nasi minyak (kosong) 3 senduk ~265 kcal
5) Lontong + nasi impit 1 mangkuk ~300 340 kcal

dan lain-lain lagi.

Fuh fuh...

Nak kurus apa yang penting ialah kita tahu berapa nilai calori yang kita ambil dan berapa yang kita bakar.
Antara faktor yang menyebabkan diet gagal adalah:

==> Kekurangan nutrisi
==> Sukar untuk Mengikuti diet
==> Hasil yang lambat
==> Kandungan yang tidak selamat
==>Merendahkan kadar metabolisme

Jom saya ceritakan tentang Set Kurus Shaklee. Bagaimana ia membantu anda untuk kurus.

Set Kurus Shaklee boleh membantu terutama bagi anda yang tidak dapat menahan nafsu makan. Bagaimana?

Dalam kebanyakkan plan diet, kita mudah kehilangan lemak dan otot. Apabila kita kehilangan otot, kita juga kehilangan keupayaan untuk membakar lemak dan merendahkan kadar metabolisme. Apabila kita tidak meneruskan lagi diet tersebut, kita tidak boleh membakar kalori seperti anda lakukan sebelum ini. Sebaliknya, berat badan akan bertambah berat. Kitaran ini akan berulang setiap kali kita meneruskan diet. Ia adalah kesan yo-yo.

Set Kurus Shaklee

1) Cinch Shake Mix
Apa yang anda dapat jika mengambil Cinch Shake Mix?
Setiap kali anda minum Shaklee Cinch, anda akan mendapat 24 gram protin, 24 jenis vitamin dan mineral penting dan 6 gram serat larut.

Mengapa kandungan protien penting?

Ini kerana protien digunakan untuk membina otot dan ototlah menaikkan kadar metabolisme dan juga membakar kalori. Selain jumlah protien yang ini cukup untuk anda merasa kenyang untuk jangka masa yang lama. Hal ini membantu untuk mengurangkan pengambilan makanan.

2) Lecithin dan Omega

Lecithin Shaklee diekstrak dari kacang soya organik bukan-GMO. Setiap kapsul mengandungi 520 mg lecithin soya termasuk 80 mg koalin dan 48 mg inositol. Lecithin mebantu untuk memecahkan lemak dan kolestrol. Lecithin bertindak sebagai "pembersih" salur darah, membantu mengelmusi dan metabolisme lemak, kolestrol dan trigliserid di dalam tubuh.

Begitu juga Omega Guard. Omega Guard Shaklee ialah minyak ikan terbaik di dunia. Ia dihasilkan daripada minyak ikan paling tulen  di dunia. Ia mengandungi rangkaian spectrum penuh 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA, ALA dan banyak lagi. Omega 3 yang ada di dalam Omega Guard Shaklee membantu  meningkatkan aliran darah kepada otot (muscle) semasa latihan dan membantu untuk merangsang enzim yang mengangkut lemak di mana ia boleh digunakan untuk tenaga. Maka, dengan pengambilan Omega Guard, lemak boleh disingkirkan dan boleh bertukar kepada tenaga untuk digunakan

3) Alfalfa dan Herblax

Alfalfa (Medicago Sativa)  terkenal  sebagai " Raja Segala Tumbuhan" . Tumbuhan ini sangat kaya dengan pelbagai nutrisi. Ia kaya dengan protien, asid amino, klorofil, serat 15 zat galin, 10 vitamin, 8 enzim dan fitokimia. Dalam tujuan pengurusan berat badan, alfalfa  membantu dalam menyingkirkan lemak dan kolestrol. Kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka masa panjang daripada alfalfa akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolestrol, mencegah sakit jantung, strok dan darah tinggi. Hanya Alfalfa sahaja mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolestrol.

Herblax Shaklee mengandungi 9 herba semulajadi: alfalfa leaves, senna leaves, anise seed, blue malva flower, buckhorn bark, licorice root, rhubarb root, fennel seed dan culver's root. Herba ini bertindak menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut dan ia terbukti membantu untuk meransang usus untuk mempercepatkan proses pemberhishan secara lenbut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.

4) Cinch Energy Tea Mix
Cinch Energy Tea Mix mengandungi Matcha Green Tea Powder, Red Tea Extract, White tea Extract dan Rooibos Red Tea Extract. Energy Tea Mix ini adalah penggalak tenaga semulajadi. Ia ditambah dengan taurina yang membnatu meningkatkan tenaga dan ketahanan badan. Ia tidak mempunyai gluten, tiada perisa tiruan, pewarna dan bahan pemanis. Ia sangat selamat untuk diambil.Produk: Herb Lax, Lecithin, Cinch Energy Tea Mix dan Cinch Shakle Mix

Omega Guard Shaklee
Alfalfa dan Herblax

TESTIMONIAL SET KURUS SHAKLEE YANG DOKONGSI OLEH PARA PENGGUNA SET KURUS SHAKLEE DARI GROUP SECRET SHAKLEE KAMIklik untuk gambar yang lebih jelas

klik untuk gambar yang lebih jelas

klik untuk gambar yang lebih jelas

Ramai yang sudah berpuas hati dengan hasilnya. Anda bila lagi??

Dapatkan berat badan anda yang anda mahukan.
Jangan berlengajh lagi.

Pembelian SET KURUS SHAKLEE dengan saya, anda layak untuk:

1) mendapat jadual makan yang ekslusif
2) akan dijemput ke group BURN THE FAT CLUB di bawah kelolaan saya
3) FREE EBOOK Tips Kawal Nafsu
4) FREE Ebook Buang 5 KG dalam masa 5 minggu
5) Consultation PERCUMA melalui Whatsup

Berminat boleh hubungi saya di:
SMS/Whatsup: 012-6891597
Email :hidayazakaria@yahoo.com


No comments:

Post a Comment