Sunday, April 15, 2012

Meal Shakes, Minuman Berkhasiat Untuk Semua!

Bismillahirrahmanirrahim,

Assalamualikum wrt,

Anda nak tahu, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua vitamin dan ia sesuai dimakan seisi keluarga. Meal Shakes ni boleh jadi alternatif untuk sarapan terutama kepada sesiapa yang sibuk dan selalu tak sempat nak sarapan. Sebab walaupun sesibuk mana pun kita, sarapan jangan ditinggalkan kerana kita memerlukan tenaga untuk memulakan hari kita.

Lagi, secara amnya, di sebabkan Meal Shakes ni sangat berkhasiat, ia boleh diambil oleh sesiapa sahaja. Ahli sukan, ibu mengandung, kanak-kanak,dan warga emas. Bau harum French Vanilla dari serbuk Meal Shakes ini sangat mengujakan sesiapa sahaja.

6 Fakta tentang Meal Shakes Yang Anda Perlu Tahu.


1. Nutrisi Lengkap
Menyediakan 24 jenis vitamin A- Z ,mineral dan ‘Trace Mineral’.Kekurangan ‘trace mineral’ akan memberi kesan kepada penyerapan vitamin-vitamin dan menyebabkan enzim tidak aktif. Ia juga mengandungi soya lecithin yang bertindak dengan vitamin larut lemak.
*Sesuai untuk mereka yang ‘susah’ menelan pil dan juga mereka yang ingin menjaga berat badan.
2. Membekalkan Nutrien Kepada Sel-sel
Kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa) yang membantu dalam membentuk kulit, kuku, rambut,organ-organ, darah, sel-sel imunisasi dan sebagainya.
*Badan lebih sihat. Malah Protien juga penting untuk penghasilan susu badan.Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.
3. Untuk Pembesaran
Mengandungi asid folik, Biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses membesar.
*Sesuai untuk tumbuhbesaran anak-anak dan juga sesuai untuk ibu-ibu yang sedang mengandung.
4. Anti-oksida
Mengandungi vitamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan komponen anti-oksidan untuk anti-penuaan.
*Sesuai untuk mereka yang ingin kelihatan lebih muda dan mementingkan kecantikan.
5. Pemulihan Kulit
Mengandungi lengkap vitamin B-Kompleks, iron, copper untuk membentuk sel darah merah yang sihat, sekali gus meningkatkan warna kulit.
*Sesuai untuk mereka yang inginkan kulit yang cantik dan halus mulus.
6.Detox
Kaya dengan serat yang membantu (peristalsis kolon dan perut / buang air besar) untuk menyingkirkan lemak berlebihan dan bahan buangan daripada kolon dan perut.
*Sesuai untuk kanak-kanak serta orang dewasa yang sering mengalami masalah sembelit.
Apa yang penting Meal Shakes tidak mengandungi pewarna tiruan dan gula tiruan.
Jom cuba, tak rugi pun. Seisi rumah boleh merasa. JIMAT!!
Produk ini tidak bertujuan untuk diagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
Sebarang pertanyaan dan tempahan produk, boleh hubungi saya di hidayazakaria@yahoo.com atau SMS/WhatsApp ke 0126891597. Dengan pembelian dari Blog sihathijau247 anda berhak mendapat konsultasi PERCUMA.


No comments:

Post a Comment