Tuesday, November 13, 2012

Collagen Powder Shaklee Dari Sumber Terbaik

Ramai orang diluar sana tahu collagen berfungsi untuk mendapat kulit yang anjal dan cantik. Namun, ramai yang masih kurang pasti ciri-ciri collagen yang terbaik untuk memastikan sumber collagen adalah mudah diserap dan boleh memberi kesan yang awal kepada kulit.


Collagen Powder Shaklee

Rajah dibawah menunjukkan perbandingan berat molekul antara collagen biasa dan collagen Shaklee. Shaklee Collagen Powder meruapakn suplemen kolagen yang mengandungi 4000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang dikestark daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangar ringan, kira-kira 1000 Dalton dapat diserap denagn mudah oleh badan dan dapat mebantu peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermisa dengan berkesan.Bahan-Bahan Utama Collagen Shaklee

Bahan-bahan yang terkandung dalam Collagen Shaklee termasuk ekstrak biji benih Camelilia japonica. ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B. Kombinasi bahan-bahan ini memberi kesan yang baik pada kulit dan sendi.

Cara Pengambilan Collagen Powder Shaklee

1 sache ditambah dengan minuman kegemaran kita. Mudahkan. Boleh di bawa kemana sahaja.


Mahu mencuba Collagen Powder Shaklee?

hubungi saya di 012 6891597|hidayazakaria@yahoo.com
No comments:

Post a Comment